лого Частна целодневна детска градина "Детство мое"

Информация

гр. Пловдив, ул. "Гладстон" № 38

nadejda_bp@abv.bg

посещения: 3 277

Свали

Социални Линкове:

За Контакти

Образование Частни детски градини

Описание:

Частната целодневна детска градина “Детство мое” е със засилено изучаване на изкуства и чужди езици. Детската градина представлява истински оазис в центъра на Пловдив! Естетически оформената учебна среда предлага простор, спокойствие, възможност за здравословно развитие и психологически комфорт на вашето дете.

За всяка група учебната стая предлата уют на домашна среда, която спомага за по-добрата адаптация и социализация на децата в група.

Детската градина разполага със зала за игри и спорт, детски кът-библиотека, минитеатър, стая за изкуства, кътове за игри и отдих, санитарни помещения, охрана, кухня с разнообразно меню, медицински кабинет и голям озеленен двор за щури игри и приятни емоции.

Частната целодневна детска градина “Детство мое” носи духа на художествените ценности чрез своя уникален дизайн – ръчно изработени арт мебели от естествени материали, стенописи и картини. Всичко това подава ръка на малчуганите за навлизане в света на вълшебства, игри и сбъднати мечти чрез магията на изкуството.

Вашите деца са обгрижвани и обучавани в малки групи от екип професионалисти, работещи по програмите на МОН, в тясно сътрудничество с родителите с цел постигане на максимални   резултати  в учебно-възпитателния процес  и  още:

- английски език;
- френски език;
- изобразителни и приложни изкуства – апликации, колаж, мозайка, дизайн, керамика и художествена тъкан;
- художествено слово;
- театър;
- музика;
- курс по етикеция;
- беседи на открито; 
- разговор с лектори с интересни професии;

- уроци, дообогатяващи уменията, знанията и интересите на вашите деца.

Приемът на децата от 3 до 7 години се осъществява във възрастови групи:

-  I -ва  група от 3 до 4 г.
- II -ра  група от 4 до 5 г.
- III -та група от 5 до 6 г.

- IV-та група от 6 до 7 г.

Споделете:

Подобни фирми